Velkommen til Tannlege Rune Normann

Tannlege Rune Normann er en moderne tannklinikk med behandlinger innen allmenn tannbehandling og spesialkompetanse i implantprotetikk.
Klinikken består i dag av 3 tannhelsesekretærer, 2 tannleger og 1 kjevekirurg. Vår klinikk ligger i 3. etasje i Sjøgata 21 (Nordea bygget) som ligger sentralt i sentrum.

Her vil du møte vår resepsjonist som vil registrere deg og ta hånd om deg under ditt tannlege besøk.

Vår klinikk står for at alle våre pasienter skal ha en smertefri og moderne behandling. Vårt mål er at dine besøk er behagelig og informativ, slik at du alltid føler deg ivaretatt.

På din første undersøkelse hos oss vil vi vurdere forskjellige behandlingsmuligheter og vil alltid benytte den optimale behandlingen for dine behov.

Dersom du lider av tannlegeskrekk, skal du vite at du er en av mange. En stor del av den norske befolkningen synes det er utrivelig å dra til tannlegen, plager som anspenthet, hjertbanking, svetting, kvalme og pusteprobelmer er normale for de som lider av Odontofobi (tannlegeskrekk). Dette kan gjøre at mange velger å ikke dra til tannlegen, men med regelmessig tannundersøkelser og godt renhold av tennene vil du minske risikoen for ubehagelige overraskelser og store behandlinger.

Din trygghet er viktig både for deg og for oss.

Ansatte:

Tannleger:
Rune Normann
Martine Furnes

Kjevekirurg Dr. Med:
Christoph Ziegler

Tannhelsesekretærer:
Viktoria Isaksen
Linda Braaten
Elisabeth Johnsen
Ireneusz Bogucki

Våre samarbeidspartnere